пʼятницю, 29 грудня 2017 р.

Тренінг "Критичне мислення для освітян"

УПРАВЛІННЯ ОСВІТИ ЕНЕРГОДАРСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ 
НАУКОВО-МЕТОДИЧНИЙ ЦЕНТР

                                                                                                                          
                                                                                                                           Керівникам ЗЗСО ЗПО 

      Щодо безкоштовного онлайн-курсу  «Критичне мислення для освітян»   

      Відповідно до листа Міністерства освіти і науки України від 11.12.2017 №3171/01-03 «Щодо безкоштовного онлайн-курсу «Критичне мислення для освітян» доводимо до Вашого відома, що на освітянській платформі «Prometheus» розміщено  безкоштовний онлайн-курс «Критичне мислення для освітян», який розроблено за підтримки посольства Чеської Республіки в межах програми Міністерства закордонних справ Чеської Республіки «Transition».
     Цей курс є чудовою можливістю для українських учителів та викладачів здобути необхідні знання для впровадження критичного мислення в освітній процес. Критичне мислення та освітній процес, побудований на його засадах,заостанні 10 років стали основою освітніх реформ у провідних країнах Європи. Запропонований курс дозволить освітянам опанувати стратегії та процедури критичногомислення, що дасть змогу підвищити особистісну ефективність та успішність ухвалених рішень. 
      Ознайомлення з теорією та методикою навчання критичного мислення посилить         методологічну підготовку і сприятиме успішності викладацької діяльності. Після        успішного завершення курсу освітяни зможуть розробити методики навчання,  засновані на теорії розвитку критичного мислення. Курс створено спеціально для вчителів закладів загальної середньої освіти з метою впровадження партнерських засад у навчальний процес, педагогів позашкільних навчально-виховних закладів для забезпечення стійкої пізнавальної      мотивації у вихованців, викладачів закладів післядипломної педагогічної освіти для        поширення інноваційних освітніх технологій серед освітян, викладачів вищих навчальних закладів для поєднання високого теоретичного рівня занять із простою доступністю викладання освітніх тренерів, які хочуть змінити цінності педагогів та забезпечити сутнісні зміни в освітній системі України. Цей курс стане у пригоді всім охочим долучитись до впровадження новітніх методик в українську освіту. Онлайн-курс є абсолютно безкоштовним та доступний через мережу Інтернет. 
     Зареєструватися для проходження курсу можна за посиланням:  https://courses.prometheus.org.ua/courses/course-v1:CZ+CTFT101+2017_T3/about
      Просимо сприяти інформуванню педагогічних працівників вашого закладу освіти про безкоштовний онлайн-курс «Критичне мислення для освітян» та створити умови для тих педагогів, які виявили бажання опанувати онлайн-курс, але не мають технічної можливості підключитись до мережі Інтернет.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Енергодарський ЦПРПП

Центр професійного розвитку педагогічних працівників Енергодарської міської ради організовує весняну вчительську сесію 2021 Ознайомитись із ...